Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bu Haber Doğru mu ?
Alt 26.05.2012, 15:41   #31
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bu Haber Doğru mu ?

Rıza Çalımbay'ın, Beşiktaş ile anlaştığı haberleri gündeme bomba gibi düştü ancak tecrübeli çalıştırıcıdan jet yalanlama geldi. Çıkan haberleri yalanlayan Çalımbay, siyah-beyazlı yöneticilere açık kapı bıraktı.

Beşiktaş'ta teknik direktör Tayfur Havutçu'nun görevinden ayrılmasının ardından bir süredir teknik adam arayışları içinde olan siyah-beyazlı takımda arayışlar sürüyor.

Basında çıkan "Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi başlıyor" haberlerine tecrübeli çalıştırıcıdan yalanlama geldi.

Hurriyet.com.tr'ye yaptığı açıklamada "Anlaşma falan yok, kim çıkartıyor bunları anlamıyorum" diyen Çalımbay, "Ben şu an Sivasspor'un teknik direktörüyüm, Beşiktaş ile anlaşmadım. Zaten Beşiktaş'tan da bana transfer teklifi gelmedi" şeklinde konuştu..

Çıkan haberleri bu sözlerle yalanlayan Rıza Çalımbay, eski kulübü Beşiktaş'a açık kapı da bıraktı: "Evet bana Beşiktaş'tan teklif gelmedi ama gelmesi halinde de tabii ki kabul ederim. Sonuçta teklif gelen takım Beşiktaş. Oturup konuşulur, anlaşma sağlanabilir."
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla