Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Adanaspor mu yoksa Kasımpaşa mı ?
Alt 27.05.2012, 12:52   #36
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1496 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Adanaspor mu yoksa Kasımpaşa mı ?

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kasimpasa´nin cikmasi Sivasspor icin bir avantaj olur.Adana cikarsa basimiza bela olabilir.Fellahlardan gecmiste az cekmedi bu Sivasspor.Adana ´nin cikmasini isteyenler , Adanademirspor araciligiyla elinden sampiyonlugu alinan Sivasspor´un Adana´lilar tarafindan ne kadar magdur edildigini bilmeyen veya ogünleri yasamayan nesildir.Adana´ya HAYIR,Kasimpasa´ya EVET.
Aynen sizin gibi düşünüyorum... Yeni yetmeler bilmez bunları ama ben Kasımpaşanın çıkmasını istiyorum. Bir çok sebebi var. İstanbul takımları derken Kasımpaşa, Sarıyer, Kartal demiyoruz. Fener Galatasaray Beşiktaş diyoruz... Bu takımlar asansördür, her asansör takım bizi ligde tutacak yüzdedir, Sivaslı hemşerilerimizin daha fazla maç seyretmesi demektir. Ama Adana gelirse sıkı bütçe taraftar baskısı demektir.

Hadi Kasımpaşa...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...