Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Gardaş keşke bu resimleri kimden alıntı yaptığını yazsaydın daha iyi olurdu...2.olarak stadın iç görüntüsü olarak yüklediğin resim kesinlikle yeni stada ait değil;çünkü stadın çatısı ile senin yüklediğin resimler hiç uyuşmuyor...Stadın iç görüntüsünü içeren o resmi kimden aldığını bilmiyorum ama diğer resimler Akıllı Stada ait...Yine de emek verip yüklediğin için teşekkürler...Keşke Akıllı Stad açıklandığı gibi 33000 kişilik olsaydı..Bu stat şimdilik bize yeter ama gelecek için ve uluslararası müsabakalarda bu stadın esamesi okunmaz..Umarım yapılan proje gelecekte 30binin üzerine büyütülecek şekilde projelendirilmiştir..En azından iler ki yıllarda istendiğinde zemin aşağıya imdirilerek kapasitesi artırılabilir; ya da çatıdan yükseltililerek kapasitesi 35 binlere çıkarılır..Stadı bilhassa gece ışıklandırılmış görüntüsü çok hoş gözüküyor...Umarım sivasspor bu statta bir çok zafere imza atarak Chealse yi Sivas'ta hepimize izletir...
|
özürdilerdim kardes! 1. resim baska stad projesinin bize yapilacak olan sivas 4 eylül arenasinin ic resmi yoktur o yüzden ic görüntüsü olsun diye bi bu resmi yanina ekledim iyi olur bence sivasspor yassa ayni schalke 04 gibi mesela.
aha burda sivasa yapilacak stadin linki buyur sivasli kardesim.
http://www.yeniulke.net/6234/sivas_4...ena_bekleniyor