Cevap: Başbakan'ın kapısında yatacağım
iste olacagi bu biz seviniyozki bi anadolu takimi,daha birinci lige cikti diye adam baska takim kalmamis gibi sivasnan urasiyo,ulan hiyar agasi sivas bu ligde kacsenedir oynuyo haberin varmi,daha sivasli görmedi 33 bin kisilik stat sivasta,daha cikali ücgün olmus,dilencilik yaparak,milleti kandiriyor,ama bizde bu zihniyet ve ise, yaramaz milletvekilleri olduktan sonra daha cok kandiriliriz,SECIM ZAMANI SAHDEKAR TAYYIP GELIR GENE DER SIVASA 33 bin KISILIK STAT YAPACAZ DIYE;BIZIM SAF SIVASLI GENE KANAR GENE OYUNU VERIR;buraya yaziyorum Elaziyada yapilir 33bin kisilik stat bizim sivasa gene yapmazlar,cünkü bizim halkimiz basini yere eymeye,kafasina vurulup ekmeyi elinden alinmaya alismis,gidip sahdekar akp ye oy verenler düsünsün,ben ne yaptim diye,saygilar,kimsede bana akp yi savunmasin,elhamdürüllah bende müslümanim ama bu dolandiricilara artik dur demeyi bilin sivas halki secim zamani kahve kahve sokak sokak dolanan milletvekilleriniz nerde,bi stad yaptiramadilar,yedikleri ictikleri HARAM OLSUN;Sivas bu kadar ayaga düsecek bi memleket deyil,resmen ayaga düsürdüler bizi,
|