Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: efsane demirspor bankasyada!!!
Alt 01.06.2012, 08:03   #22
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 836 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: efsane demirspor bankasyada!!!

Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
seversin yada sevmezsin bu sana kalmış ama sen sevmiyorsun diye yada onlar seni sevmiyor diye bu adamların efsane oldugu gercegini degiştirmez.

sahip oldukları siyasi bakışı hayat görüşlerini ben de sevmiyorum ama bu adamlar takımlarına baglılıklarıyla taraftarlıklarıyla farklılıklarıyla efsane olmuştur çoktan.

2.lig harika bi lig oldu keşke sakarya kocaeli de ayakta kalabilse karşıyaka göztepe urfa adana takımlarının arasında onları da görmek isterdim

bunun adı oyun. rekabet guzeldir. sahada 90 dk düşman olursun sonra o orda biter çıkınca o adam taraftar değil insandır. böyle bakmak lazım.

ayrıca gelsinler süper lige herkes davetlimiz ki yenmedıgımız takım kalmasın

maçı izledim emekleri için adana demirsporu destekledım sevmesem de. hoşgelmişler.
güzel bir bakışaçısı.90 dakika bitince taraftar gider insan kalır.hepisi bizim insanımız.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...