Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Rıza ÇALIMBAY
Alt 01.06.2012, 13:43   #164
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Rıza ÇALIMBAY

Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Beşiktaş isterse serbest kalacak

Beşiktaş'ın en güçlü teknik direktör adaylarından olan Rıza Çalımbay, Radyospor'da Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Ben Sivasspor'la 1 yıllık daha sözleşme yaparken, bir madde koydum: Eğer Beşiktaş'tan teklif gelirse sözleşmem geçersiz olacak. 'Sadece Beşiktaş'tan teklif gelirse ayrılabilirim' dedim. Bunun dışında Sivasspor'dan ayrılmam" dedi.
Başkan da böyle bir madde olmadığını söylüyor ??? Kime inanıcaz ?

Ne bitmez tükenmez beşiktaş aşkın fanatizmin varmış arkadaş. Kendine hayran bıraktığın sana saygı duyan insanlar dahi artık seni istemez oldu. Senin kariyerinde beşiktaş önemli olabilir sempati duyabilirsin buna da saygı duyduk duyarız ama artık her röportajda üstüne kata kata sorumlusu ( !!!) olduğun takımı camiayı yok saya saya hayranlık ve her daim göreve hazır olma mesajları verirsen bu olmaz burda dur demek lazım..

Beşiktaş senin herşeyin olabilir ama unutma sen Sivassporun herşeyi olamazsın şu dakikadan sonra...

Beşiktaş isterse gidermiş istemezse Sivasta kalırmış . Yok ya !!!

Ben yönetimin yerinde olsam iki dakika daha durmaz sözleşmeyi fesh ederdim

Unutulmaması gereken birşey ; Futboldan daha değerli şeyler vardır, onurlu bir duruş gibi....
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla