01.06.2012, 22:54
|
|
|
Tecrübeli Yiğido
427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Olmuyor Rıza Hocam !
Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
Giderse zaten gidiyor olacak olay bitecek .Ama yok gitmezde kalırsa '' tüh bu kaosta b. jimnastik fırsatını nasıl kaçırdım nasıl bu iş olmadı diye aklı orada kalacak..Ben Rıza Hocanın insanlığıyla ve hocalığını hep ayrı düşünmüşümdür.Hoca olarak evvel ezel yeterli bulmamışımdır..Sivassporadan öncede böyle düşünüyordum..İnsan olarak sempatik efendi gördüğüm için ayrıca sevgi saygım var..
Ama bu saatten sonra Sivasspora faydası olamaz..Şunuda belirtmek isterim geçtiğimiz sezon ben Rıza hoca başarısız olur derken Sivassporu tüm olumsuz şartlara rağmen başarılı bir sezon geçirmiştir..Geçtiğimiz sezon için hakkınıda yemiyelim...
|
Hocam yazdıklarında aynı kanaatteyim. Sivasspor başarının zirvesini görmüştür. Zirveden dibe çöküşü de görmüştür. Ama her zaman birkaç gereksiz kulüp ve camia dışında saygı görmüştür itibarını korumuştur. Ama gel gelelim ki geçen sene ligin son maçıyla ve son 15 20 gündür teknik sorumlusunun kendini bilmez sorumsuz açıklamaları ile saygınlığını yitirecek kıvama gelmiş durumda
Biz hep memleketimizde başka takım forması giyip gezenlere, şampiyonluk kutlayanları eleştirdik kızdık tenkit ettik. Bizim takım sorumlusu iki lafından birinde istanbul takımından hayranlığından fedakarlık yapmaya hazır olduğundan bahsediyor ..Neyi tartışıyoruz biz ??
Yere batsın başarısı da play off u da şampiyonluğu da ..Futboldan önemli şeyler vardır, itibar, onurlu duruş ve saygınlık gibi...
|
|
|