Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
Şu andaki Stadyumumuzun yeri çok güzel bir yerde... Ulaşım sıkıntısı yok buda doğru, arsa olarak da Fuar alanından daha kıymetli, ona da tamam... Ama bu aradaki 8 bin kişilik farkı inşaat aşamasındayken kapatma imkanları ile Sayın başkanımızın bir proje kapsamında yada girişimleri ile çıkarılması mümkün olabilir...
Doğrudur biz taraftar olarak karşıyız ama artık ok yaydan çıkmış gibi görünüyor. Bu stad 25 bin olarak yapılacak kurtuluş yok. Yapmamız gereken yapılacak bir çalışma ile kapasitesinin 30 üzerine çıkarılması için girişimlerde bulunmak. İşte o zaman Başkanı ayakta alkışlarız. Çünkü Sivas halkı ile dalga geçildiğinin ne kadar idrak edildiğini ve halkın buna sessiz kalmadığını Kulüp Başkanımızın girişimleri sayesinde duyurmuş oluruz.
Ayrıca bu stadın sizin dediğiniz şekilde 20-25 Milyona da tamamlanacağını hiç zannetmiyorum. Bugün Euro2012 stadlarının incelemesini yaptım En az maliyeti olan Liviv stadı bile 200-230 Milyondan başlamış... Kapasitesi ise 41.000... Düşünün artık. O kadar da ucuz değildir heralde Stadyum yapımı...
|
Sivastaki belediye veya belediyeler veya başka bir kurum Tokinin karar kıldığı projeye ilave (kapasite) olarak müdahale edemiyormu.Bütçelerinin ne durumda olduğunu bilmiyorum.Ama bu şekilde aradaki 8000 kişilik fark kapatılabilir...