Cevap: Sivas stadyumu ihaleye çıkıyor
biz burda tartışa duralım adamlar öyle yada böyle 25000 kişilik stadı anlımızın çatına dayadılar . bizler ise sadece sanal ortamda sıkıntılarımızı dile getirdik. hiç bir zaman meydanları düşünmedik sadece buradan yazıp durduk ben bi SİVASLI olarak SİVAS da yasayan biri olarak hiç kimseden bu konu hakkında destek alamadım. çok yeri aradım yazı yazdım tel ile görüştüm ama hiç birinden netice çıkmadı. öyle insanlar varki SİVAS a stadın yapılacağından bile haberi yok. diyorum ki 33000 kişilikden 25000 kişiliğe düşürdüler bana dedikleri vardır onların bildikleri hadi ne yaparsan yap vururmusun öldürürmüsün böyle bi ziyniyete böle bi insanlara kucak açmış SİVAS şehrimiz . bazen kızıyorum iyi oluyor diyorum böyle insanlara sonra dayanamıyorum . SİVAS da böyle zihniyete sahip insanlar olduğu sürece buda %80 olduğunu gösteriyor. bazıları söyle yorumluyor konuyu bu biz taraftarlardan çok esnafların tepki göstermesi lazım diyo bi konuda da haklılar . uzun lafın kısası böyle gelmiş böyle gidiyo zihniyet bozuk yapacak bişey yok. bir olabilsek tek olabilsek işde o zaman biz SİVASLILARA kimsenin karşı koyabileciğini düşünmüyorum. Tek olmamız bir olmamız lazım buda çok zor herkes cebini düşünüyor . insanlar yorum atmak dan korkuyor sıkıntı çokda derman yok ...
|