Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: ÇALIMBAY'I VERMİYORUZ..
Alt 13.06.2012, 18:11   #21
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: ÇALIMBAY'I VERMİYORUZ..

Alıntı:
Harput0658 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rıza Hocaya Laf edenler durup bi düşünsün. Evet BJK yi yönetmeyi çok istedi ben onu anlayışla karşılıyorum. 20 yilini asker olarak geçirdiği bir yere Komutan olarak gitmeyi kim istemez.
Ama Sivassporu da yabana atmadı, yüzüstü bırakmadı, istese "Başkanım bu saatten sonra benden size hayır gelmez bırakın beni gideyim" de diyebilirdi ama demedi, Başkanı ezmedi Sivassporda kaldı.

Ben kalmasına sevindim. Bu şuna benzer, Galatasaray aşığı olan Ardanın GS yerine Sivassporda 1 yıl daha top oynamasına.

Sana güveniyoruz Rıza hoca, Bu takımı iyi yerlere getireceksin. İlerde BJK'da da iyi şeyler yapacaksın. Daha zaman var.
RIZA HOCA'YA kimse laf etmiyor, biz RIZA Hocanin bizi yari yolda birakmadigini hatta cok zor durumda Sivasspor'a geldigini takimimiz'i cok zor bir sürecte hem Teknik Direktörlük hem Baskanlik yaptigini ve bizi bu sikintili sürecten kurtardigini biliyoruz ve yaptigi Emekler icin de tesekkür ediyorun , inkar etmiyoruz yani, ama bazi kisiler ve bende öyle düsünüyorum , RIZA Hoca kafasinda baska Takim varken , Oyuncularin da kafasini karistirabilir, kendisi her nekadar Besiktasli olsada dogal olarak , kendisini Alyapida baslamis ve Profesyonel oyuncu olarak Besiktas'da birakmis onu anliyoruz, amavelakin kendisi eger Sivasliysa Sivassporumuzu kücümsemeye hakki yokdur , ben ve böyle düsünenler iste bu olayi elestirdi.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla