14.06.2012, 07:32
|
|
|
YASAKLI ÜYE
1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Sivas stadyumu ihaleye çıkıyor
mesele stad doldurmakla ilgili değil öyle olsa konyaya nevsehire malatyaya stad yapılmasına gerek olmazdı konya şampiyonluğa oynuyor kendisahasında 2 bin kişi yok nevsehir malaTYAda takım yok zaten ben demiyorumki oralara yapılmasın tabiki yapılsın benim zoruma giden bi zihniyetin şehrimize insanlarına aleni ayrımcılık yapılması daha önceki yorumlarımda belirttim erzuruma 400 trilyon harcayıp kış olimpiyatı yaptıran trabzona 400 500 trilyon harcayıp gençlik olimpiyatını yaptırtan deniz doldurmak için dünyanın parasını harcayan sivasda düz araziye adam gibi stad yapmamak için ipe un seren zihniyetedir tepkim halen bile bu zihniyeti 25 bin neyinize yetmiyor diyerek destekliyen içimizdeki yunanlı irlandalılaradır tepkim insanlarımızın vurdumduymazlığınadır yobazlığınadır şundan eminimki bu konuda sadece 30 40 kişi üzülüyor onlarda burda zaten diğer sivaslı geçinen kimsenin haberi bile yok olsada zaten farketmez zaten iktidardaki zihniyette bunu bildiği için vekil sayısını düşürüyor büyükşehir olmaması için elinden geleni yapıyor tesisleri kapattırıyor tümsivası satsan 55 milyon etmez dedirtiyor heryere 35 bin 45 bin kişilik stad yaparken sivasa 25 bin yeter diye emir verip kapasite düşürtüyor buna utanç duyduğum içimizdeki yalaka yavşak nemrutlarda çanak tutunca donkişotluk yaptığımızı düşünüyorum
|
|
|