15.06.2012, 22:08
|
|
|
YASAKLI ÜYE
1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: "2-3 oyuncuyla transferi kapatacağız"
ben taraftar olarak şu mevkilere adam alınmasını bekliyorum
KALECİ=borcandan daha kaliteli tecrübeli olmayacaksa borcan nihat yeter eger münkünse karcemaskas gibii bikaleci alınması iyi olur
STOPER=navratil defansın ağırlığını çekti raynoch ne çok iyi ne çok kötü faty stoperde degilde defansın önünde daha faydalı neticede hepsi ağır topu oyuna iyi sokamıyor raynochu fatyi yedek bırakacak hızlı güçlü kaliteli topu oyuna iyisokan dany sivok egemen gibi savasçı kaliteli stoper alınması gerekiyor
ORTA SAHA =busezon groseckinin ermanın pedrielin eneramonun beklenenden az kendini göstermelerinin tek nedeni kaliteli teknik topu iyi daıtan iyi orta yapan bi ortasahamızın olmaması yoksa saydığım oyuncular attıklarının attırdıklarının 2 katını yaparlardı
FORVET=eneramoyu tutamadık baktığımızda eneramonun bu takımın herşeyi olduğunu gördük mutlaka en az onun kalitesinde bitirici hızlı güçlü sırtı kaleye dönükde oynayabilen top tutan kaliteli forvet kesinlikle şart hatta yanına 1tane balili gibi pırpır diye tabir edilen biforvet daha alınmalı pedriel abdulkadir anca bu takımda iyi yedek olur bana göre en az 5 sağlam alınmalı eger borcan kalacaksa stopr ortasaha 2 forvet daha alınmalı şu halimizle akhisar elazığ antalya antep den sonra en zayıf halkayız takım güçlenmeli inşallah hayırlısı olur anlaşılan başkan paraları mezara götürecek millet bobo alıyor biz 3.ligden ne olduğu bilinmiyen yıldız adayı 
|
|
|