Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Cüneyt Çakır'a önemli görev
Alt 28.06.2012, 12:48   #26
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1492 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Cüneyt Çakır'a önemli görev

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Cüneyt cakira Final verilecegine inanmiyorum. ilk macinda iyi di ama ikinci macinda cuvalladi. yapilan her faulde oyunu durdurmasi gerekmiyor top faul yapilan takimda neden oyunu durduruyorsun bu kadar düdük calmasi gerekmiyor. hakem Topun saha kalmasina müsade etmeli. Bence bu sans firat aydunusa verilmeliydi. cünet cakirdan daha iyi mac yönetiyor ve oyunu kücük seylerle durdurup sogutmuyor. Dikkat ettim hic bir hakem cüneyt cakir gibi oyunun hizi kesmiyorlar sahada oynanan futbolun kalitesini yok ediyor....bu benim sahsi fikrim
Adaşa katılıyorum. Fırat Aydınus vücut dilini çok iyi uyguluyor. Verdiği kararların çoğunda neden verdiğine dair izahatlar yapıyor işaretleri ile bilgilendiriyor. Her şeye zırt pırt faul çalmıyor. Çakırın şansı sadece ''yürü ya kulumdur'' Bence Aydınus şu anki performansı ile Çakırdan bir gömlek daha iyi...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla