Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı
Yillardir formani giyen futbolcu hak ettigim yerde oynamak istiyorum deme lüksünü kendinde buluyor ve koskoca camiaya hakaret ediyor (öyle demedi basin sisirdi demeyin videosuna bakmisim aynen o cümleleri kullaniyor)
forumda da bir kisi varsin ciksin o da desin sen kim milli takim. Ben hala ayni fikirdeyim hakeret ve küfür icermiyor. Standart bir uslup olmasada herkesin uslubu kendini baglar..
Neyse akifesk'in avukati degilim kendi fikrimi söyledim. Fazlada uzatmaya gerek yok, söyleyecegimi söyedim zaten.
Bundan sonraki yazilacaklara cikacagim icin cevap veremeyecegim simdilik/bugünlük benden bu kadar...
|
Lan herzaman yazdim , birdaha yaziyorum , oyuncunun ne dedigine bakarsan hayatta Sampiyon olamayiz biz. Futbolcu ister olumlu ister olumsuz , ister iddali ister iddasiz konussun, oyuncunun ne dedigi önemli degil , oyuncunun sahada gösterdi performans ve Sivassporuma emegi herseyden önemli.
Son olarak madem saygi istiyorsunuz , ozaman Sivassporlu iseniz Yigido Oyuncularimizdan ve Hocamizdan saygi duyun.