Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı
2-3 gün evvel stadın önündeki mağazaya uğradım. eldeki formalar geçen sezon forması. yeni sezon formalarının birkaç haftaya geleceğini söyledi görevli. birkaç hafta sonrası için sivas'ta olmayacağımı söyleyip en azından gelmişken birşeyler almış olmak için t-shirt alıp çıktım. her sene aynı terane! illa insanlar izinlerini bitirip gittikten sonra bizimkiler yeni sezon formasının satışına başlayacak... bazı şeylerin değişmesi gerekiyor!
|
haklısın kardeşim Forma değiştirmek önemli değil önce kafaların değişmesi lazım..yüzlerce ürün satışa sunsan neye yarar pazarlamasını yapamadıktan sonra.daha iki gunluk takımların bıle ınternet üzerinden tüm türkiye ye satış yapabiliyorken sivasspor daha storesinin kilidini bile acamıyor.ben bursa da yaşıyorum bebeğime ve küçük oğluma gecen yıl ızıne geldıgımde biçok sey alayım dedım ne alaka ıse gıttıgım her gun store yı kapalı buldum.bılet satıs noktasındakı bayan en yakın zamanda yenı urunlerın satısa sunulacagını soyledı ama aradan gecen 12 aya ragmen hala ne urun var ne ınternette satıs var..bu eylul de yıne sıvasa ızıne gıdecegım sonuc yıne husran olacak..kımse eleştırıyoruz dıye polemık yaratmasın bunlar uzucu seyler....