Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yeni Forma İstiyoruz!
Alt 08.07.2012, 22:12   #48
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 801 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Yeni Forma İstiyoruz!

Alıntı:
58CeZa58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaslar sivasspor forma alacagim size bi kac sorum olacakdi
forma bu sezonun formasi ve spor toto reklamiyla forma ama sezonun basindaki forma cünkü spor toto reklami sonradan formaya uyum sagliyarak degisdirildi
yani sizden bilmek istedigim 3 sey var

- bu forma orjinalmi?
- bu forma hangi macta giyilmis olabilir?
- ve bu formanin sahte modelide varmiki sahte ihtimali olabilisin?

forma orjinalse internetden alacagim ve büyük bi miktar para ödiyecegim o yüzden emin olmakm istiyorum lütfen bana yardimci olunuz

kardeşim bu formanın taklidine ben rastaladım bikaç yerde taraftar forması diye kakalıyorlar. spor toto sponsoruna gelince de orjinal formalar, hala ligin başında bu formada olduğu gibi basılı olarak satılıyor. sonradan formaya uydurarak güzelleştirdiler sponsporu ama onlardan satışa sunulmadı. inanırmısın sırf o spor toto amblemi basımından dolayı bu sezonki formalardan almadım. sonradan formaya uydurulan yani yazıda arka fon olamayan formalardan çıkaracaklar diye bekledim ama çıkmadı.
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda poolat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...