Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Avusturya Kampı Maç Programı
Alt 18.07.2012, 14:08   #56
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 748 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Avusturya Kampı Maç Programı

Alıntı:
münihli_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bugün oraya gittim kadin bana onlarda bilet bulunmadigini ve biletler icin benim kulüplerle muhattap olmam gerektigini söyledi ki ben bu macin biletsiz oynayacagini düsünüyorum. Ama mac kesin orda oynanacak. Ben orda sira beklerken 2 telefon geldi onlarada bilet yok falan diyordu arayanlar kesin Sivaslidir fransizlarin ilgi gösterecegini düsünmüyorum ve pankartlari arkadaslarla kendimiz yapacagiz yani yaptirmayacagim cünkü fiyat olarak bu yasta altindan kalkamayiz daha calismiyoruz bile kendi ellerimizle yapacagiz bol bol görürsünüz resimlerde ve ozledimeskiyi arkadasima öneriler icin tesekkür ederim ve baska fikirlerde bekliyorum
Münihlim pankart yapımı ne durumda el emeğiyle yapacaktınız yolundadır her şey inşaalah maça yetişir