Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: AS Monaco 2-0 Sivasspor
Alt 21.07.2012, 01:09   #28
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 785 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: AS Monaco 2-0 Sivasspor

Alıntı:
58MySouL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kimse bana erkenden yazıyor konusuyor demesin.diğer takımların transferlerıne bakın bırde bız.ALLAH korusun ama bu takım bu sene küme düşmemeye oynar.demedi demeyin
Bende inadina diyorum ki , cok erken konusuyorsun, Lig baslasin , Transferlerin tamami noktalansin ondan sonra Sivasspor küme düsmemeye oynar de.

Sivassporumuz elindeki Kadroyu tuttu , önemli Isimlerden sadece bir Kivanc birde Eneramo gitti , Kivanc'in yerine de Doga ve Alican geldi onlarinda en az Kivanc kadar istikrarli olacagini inaniyorum.

Tek sorun Forvet. Abdulkadir forvet degilmi derseniz , ben derim ki Abdulkadir Forvet hemde cok teknik ve akilli bir Forvet ama o tek basina oynayamaz, oynarsada sihirli bir Taktik ile oynayabilir. Yani Eneramo'nun yerini doldurduk mu tamamdir. Tabi gönül isterki birtanede güzel Stoper alinsin.

Ama sana sunu söylemek istiyorum , ümitsizlige kapilma , inancini kaybetme, herzaman elinden geldigi kadar Sivassporumuz'un arkasinda dur Taraftarlik görevini yapabildigin kadar yap gerisi gelecektir insallah.

Sakin yanlis anlama kimseye akil fikir vermiyorum ben , sadece senin bu yorumuna kendi fikirlerimi yazdim.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...