Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Transfer 2012
Alt 21.07.2012, 21:58   #855
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Transfer 2012

Alıntı:
sivasfutbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
futboldan sadece sizler anlıyorsunuz ben sivassporun amatör liğdeki kadrosu bile daha iyi idi monaca macını seyrettim mahalle takımı gibi oynuyorlar organize olamıyorlar böyle takımmı olur benim ümidim yoktur bu takımdan bu sene düşer diye düşünüyorum..
Hazırlık maçları çok fazla belirleyici kriter olmuyor...Sezonun ilk 7 haftasından sonra takımın gerçek yüzünü görebiliriz diye düşünüyorum..Ayrıca Sivassporun düşmeye oynadığı sezon bile düşmeyeceğini çok iyi biliyordum..Ama bu yıl transferleri izliyoruz..Kasımpaşa gibi bir kulup bile kendi çizgisini aşmış durumda...Aslında Sivasspor için benim nacizhane önerim Rıza Hocanın acilen hücum futbolu oynatmaktan vazgeçmesi gerekiyor...Defansı bir zamanlar gs nin yaptığı gibi orta sahada kurmaya çalışıyor..Geçen sezon verdiğimiz örneklerin hepsi aynıydı..Defansın arkasına atılan on topun sekizi gol oldu...Rıza hoca yeni sezonda bunu yapmaması gerekiyor..Bununda bence iki önemli sebebi var İlki bu yıl takımlar daha bilinçli...ikincisi Rıza hocanın elindeki kadro bunun için elverişli değil...