Alıntı:
esrarengiz Nickli Üyeden Alıntı
gelmez bencede....ama futbolcunun kafa yapisina bakmak lazim.....futbol oynamak heyecan yasamak istiyorsa o baska...adam bence her seye doymus arkadaslar......adamin ciftliginde yok yok...o duzeni birakipta gelirmi bilinmez....rahat adam orada...fakat dedigim gibi son yillarinda tekrardan heyecan yapip zirvede birakmak istiyorsa olabilir...cunku sivas spora geldiginde butun medyanin gozu onda olacak her hafta haber yapilacak..bundan iyi reklam olurmu...kulubunde kalsa sakatliklarla bogusuyor...kimse ilgilenmiyor ....yani guzel bir firsat tekrardan adinin duyulmasi icin....egerki en cazip teklif sivasspordan geldiyse ..bence ona verilecek parayla 3 tane owen alinir eminim....sivas spor yonetimi neden bu yola basvurdu anlamadim.........birde owen sivasa gelirse sivassporumuza faydali olur faka sivas ona faydali olurmu onu bilemem....adam haftalik gelip giderse sasmayin  )) mac basi para alirim hesabi...
|
Kardeş Bu Oyuncunun Bize Gelirse Çok Ama Çok Önemli Şeyler Olur Tabi Kendisinin Bizde Çok Gol Atacağını Sanmıyorum ve Başkanda Gol Atması İçin Getirmiyordur Bence Bu Oyuncunun Geldiğinde Kombine Bilet Satışı ve Normal Bilet Satışı Artar Yani Taraftarı Sahaya Çeker Takım Para Kazanır Lisanslı Ürünler Daha Çok İlgi Görülür Takım Para Kazanır Medya Haftada Bir Ciddi Haberimizi Yapar ve Michael Owen Sivasspor'umuza Gelecek Oyuncuların Önünü Açar ve Ciddi Transferler Yapılabilir Bence Bu Transfer Çok Hatta Çok Yani Fazlasıyla Yararlı Olur Die Düşünüyorum Adamın Yaşıda Çok Yaşlı Değil 33 Yaşında Rüştü 40 Yaşına Gelmiş Halen Oynuyo 45 ime Kadar da Oynicam dio

)))