Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Bu saatten sonra kimi alacak hepimiz merak ediyoruz...Umarım takıma yararlı bir oyuncu transfer edilir..Ben geçen yıl gündeme gelen ama bizi tercih etmeyip Macaristan dan SİON takımına transfer olan Brezilyalı Danilo'nun alınabileceğini düşünüyorum..Çünkü Sion bu takımı geçen yıl Danilo dan istenilen verimi alamamış ki bu yıl forvet mevkisine 2 tane oyuncu daha almış..Bir tanesi Sivasssporunda gündemine gelen Glaskov Rangers da oynayan Kuzey İrlandalı oyuncu,diğeri de Japon liginde geçen yıl oynamış genç bir siyahi oyuncu...Bu 2 oyuncu da gelince Danilo nun bu takımda oynama şansının çok azaldığını düşünüyorum..Sivasspor bence eğer isterse Danilo yu rahat alır..Çünkü Sion takımı 2 yeni forvet aldığında Danilo artık bu takımda oynayamaz diye düşünüyorum..2.si fanatik de adı çıkan ve geçen yıl Romen liginde Steau Bükreş de kiralık oynayan yine Brezilyalı bir oyuncuydu galiba..Estonya liginde oynuyordu galiba..Sivasspor yönetimi bu oyuncunun adı çıktığında yalanlamıştı...Kim gelirse gelsin hazır bir oyuncu olmadıktan sonra;sivasspor ile kamp geçirmedikten sonra bu takıma ne fayda sağlayacak...Benim gönlüm hala ÇAD lı oyuncuda umarım ne yapıp ederler bu oyuncuyu transfer ederler...3. olarak da geçenlerde bir arkadaş bir Afrika sitesinde bulup başlığını açmıştı galiba;Emenike benzeri falan deniyordu;Nijeryalı genç bir oyuncu ;onu da alabilirler diye düşünüyorum..4.olarak Esperance de oynayan genç Nijeryalı bir forvet de bir ara gündemimizdeydi;adı da Yannick D'Jeng di galiba bu oyuncu da alınmış olabilir...Ben Shikibala yı da alsınlar başka bir 2. bir forvet istemiyorum..Çad lı oyuncu ve Shikibala Sivasspor için yeterli olur...İçimden bir ses Çad lı alacağız diyor ama önümüzdeki günlerde bence yukarda adı geçen isimlerden 1 veya 2 tanesi alınacak diyorum...Umarım geç kalmadan takıma 2 tane forveti bulup kampa getirirler...Sivasspor son dakikada transfer yapamaya bayılıyor;HAYDİ SİVASSPOR YÖNETİMİ GÜLDÜR YİĞİDONUN YÜZÜNÜ!
|
Dediğin gibi Maicon Oliveira olabilir...transfermarkt'e gore sözleşmesi 31.08.2012 de sona eriyor...