Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Transfer 2012
Alt 28.07.2012, 01:47   #889
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 948 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Transfer 2012

Umarım gelecek oyuncu OWEN değildir..Bu kadar sakatlık yaşamış bir oyuncunun faydası sivasspora ancak Ankaragücü ne transfer edilen ve sonra fazla oynamadan giden siyasi forvet kadar olur..Dost acı söyler..Bu takıma şu anda iyi bir pivot santrafor lazım...Ben Amoyotossi tarnsferini çok gereksiz buluyorum..Çünkü bu oyuncu Helsingbor da oynayan eski Amoyotossi değil..Eğer öyle olsaydı Avrupa da kendine çok sayıda takım bulurdu..Fransa liginde 2.ligde bile oynarken bir çok maçta yedek kaldı..Takım bulamayınca Mısır ın Zamalek takımına en son gitmiş..Çok takım değiştiren bir oyuncu..Kaldı ki onun mevkisinde Grosecki duruma göre Cerny de oynuyor..Defansif özelliği fazla olmayan bir oyuncu..İsveç de G.S a karşı Avrupa maçında oynarken hepimiz çok beğenmiştik..Ama o dereden çok sular aktı..Yönetim bu oyuncuyu büyük ihtimalle bonservis sorunu olmadığı için ve Riza Hoca nın istediği diğer oyuncularda sorun yaşandığı için istiyor..Ayrıca bu oyuncu büyük ihtimalle hazır değil..Çünkü Mısır da 4-5 aydır lig maçları da oynanmıyor...Bu oyuncu hazır olup takıma ne zaman girer hep beraber göreceğiz..Umarım hazırdır ;değilse ilk 18 e girmesi bir keç ayı bulur diye düşünüyorum..Umarım sonu G.Afrikalı İngiltere den G.S.lı Tugay ın eski takımı blackborn Rover den alınan siyahi oyuncuya benzemez...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...