Tekil Mesaj Gösterimi
FC Nürnberg 5-0 Sivasspor
Alt 30.07.2012, 14:24   #1
izmirliyigido
Gast
 
Mesajlar: n/a
Standart FC Nürnberg 5-0 Sivasspor

Sivasspor'umuzun Avusturya'da ki kamp programı içersinde yer alan hazırlık maçlarından 4. olan FC Nürnberg ile oynayacağı maç bugün (30.Temmuz.2012-Pazartesi) saat 18:00'da.

Rıza Çalımbay'ın, daha önceki hazırlık maçlarında denediği futbolcularımızdan bu maçta ilk onbiri belirleyeceği bir kadro oluşturması bekleniyor. Artık kadronun şekilleneceği bu maça gurbetçilerimizin ilgi göstereceği belirtildi.

Maç ile bilgileri bu sayfadan takip edebilirsiniz.


Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Sivasspor, Almanya'nın FC Nürnberg takımına 5-0 mağlup oldu.


FC Nürnberg: Schäfer - Chandler, Nilsson, M. Antonio, Pinola - Simons, Balitsch - Frantz, Gebhart, Esswein - Polter

Sivasspor: Borjan - Hayrettin, Navratil, Murat Akça (Rajnoch), Uğur (Şaban Özel), Kadir, Mehmet Nas (Doğa), Cerny, Aatıf, Erman - Pedriel

Goller: (Dk.34 (p) T. Simons, Dk.41 Polter, Dk.46 H. Balitsch, Dk.62 M. Feulner,Dk.69 Nillson --- )

Sivasspor, Avusturya kampındaki 4. ve son hazırlık maçında Almanya'nın FC Nürnberg takımıyla karşılaştı.

Maçın ilk yarısında kalesinde 1'i penaltıdan 2 gol gören Sivasspor, ikinci yarıda da rakibin 3 golüne engel olamayarak sahadan 5-0 mağlup ayrıldı.

Sivasspor'da ikinci yarıda oyuna giren Doğa Kaya, 80. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçın son bölümünde 10 kişi mücadele eden Sivasspor'da, futbolcular ve taraftarlar, verdiği kararlardan dolayı karşılaşmanın hakemine tepki gösterdi.

Sivasspor, FC Nürnberg maçıyla Avusturya kampını tamamladı. Avusturya'dan Almanya'nın Münih kentine geçecek olan kırmızı-beyazlı ekip, yarın Türkiye'ye dönecek.

Yiğidolar'ın, TSYD Ankara Şubesi'nin organizesinde 10-11 Ağustos'ta gerçekleştirilecek 4'lü turnuvaya katılacağı öğrenildi.





.
  Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...