Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor bir golcüyle anlaştı,ikincisi yol
Alt 30.07.2012, 17:11   #129
mustafa_kavak58
Usta Yiğido
 
mustafa_kavak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 17.01.2007
Yaş: 30
Mesajlar: 3.210
Thanks: 1.032
1.059 Mesajına 1.583 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 956 mustafa_kavak58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Sivasspor bir golcüyle anlaştı,ikincisi yol

Alıntı:
sivasheroe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Elazığspor`da transfer çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bordo-Beyazlılar, Beşiktaş`tan Tanju Kayhan, Bursaspor`dan Adem Koçak, Sivasspor`dan ayrılan Eneramo, Fenerbahçe`den Bienvenu ve Zamalek`ten Razak Omotoyossi ile görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.
29 Temmuz 2012 12:55

Şuana kadar 16 futbolcu transfer gerçekleştiren Elazığspor’da transfer devam edecek gibi görünüyor.

Her defasında “eksik mevkilerin sıkıntısı çekiyoruz” diyen Teknik Direktör Bülent UYGUN’un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Elazığspor, çok önemli futbolcularla görüşmelere başladı.

Bordo-beyazlılar, öncelik verdiği sol bek transferi için Beşiktaş’tan Tanju KAYHAN’ı kadroya dahil etmek istiyor. Türk uyruklu Avusturya’lı futbolcu için girişimlerin başladığı öğrenilirken, son kararı Beşiktaş Teknik Direktörü Samet AYBABA’nın vereceği öğrenildi.

Elazığspor’un kadroya katmak istediği bir başka futbolcu Adem KOÇAK. Bursaspor’da forma giyen orta saha oyuncusuyla görüşmelerin sürdüğü ve bu futbolcunun yüksek maaşından dolayı şimdilik beklemeye geçildiği bildirildi.

Herve TUM’un yanına bir golcü transferi daha gerçekleştirmek isteyen Elazığspor, bu doğrultuda Sivaspor’la yollarını ayıran ve şuan boşta olan ENERAMO’yu da alternatifler arasında bulunduruyor.
Forvet transferi için Fenerbahçe’den ayrılması gündemde olan BİENVENU’yu da listeye dahil eden Bordo-Beyazlı yönetim, Sarı-Lacivertli teknik heyetin Kamerunlu futbolcuyla ilgili vereceği son kararı bekliyor.

Bu bölge için bir alternatif daha bulunduran Elazığspor’da son aday ise Mısır’ın Zamalek takımında forma giyen Razak OMOTOYOSSİ. Mısır temsilcisinde forma giyen Amr ZAKİ’de mutlu sona ulaşamayan Bordo-Beyazlıların, Benin’li futbolcuyla görüşmelere başladığı gelen bilgiler arasında.

Kaynak Günisig Gazetsi Elazig

Beyler ben artik sasirdim bu yapilmis Transferlere
buneya elazıgsporda biz kimi almal istesek 2 gün sonra onlar istiyo eneramo biraz zor gider oraya adama sıvasda durmadı oraya hıc gitmez omotoyossiyi biz aldık bile
__________________
58_Mustafa_58
mustafa_kavak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla