Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Eneramo Eskisehirde
Alt 04.08.2012, 18:03   #28
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Eneramo Eskisehirde

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
eneramo sivassporun düşmemesinde 2.sezonda yukarda ligi bitirmesinde çok büyük katkısı var belki öyle ahım şahım golcü değil fakat sivassporun olmazsa olmazıydı eskişehire hayırlı olsun ben çok başarılı olacağını sanmıyorum kimse sivasspor taraftarı gibi 10 15 hafta eneramonun oynamasını beklemez şimdi sivassporda misilleme yapıp batuhanı alırsa şaşırmam bu yönetim benim sabrımı iyice taşırdı şimdiye kadar yaptıkları iyiliklere karşılık destek veriyordum artık bu yönetimin sivasspora hayrı olacağını sanmıyorum sivas forvet morvet alamaz anca nezaman alır gol atamadan 4-0 5-0 6-0 yenilince sivasspor ilkyarı sonunda ligin dibine demir atınca yumurta kapıya dayanınca rıza hoca kalırsa eger civek civek dünyayı arar normalde 500 bin $ alacağımız adamlara 2 milyon€ bayılır anca ozaman alırız oda belki şu çadlıya 100 bin € fazla verip işi bitirebilirlerdi 3 yıl önce omotoyossiyide öyle almadık ligde zor kaldık bir sözümde rıza hocaya tmm yönetim acemi pinti kılı kırk yarıyor iş bitiremiyor çingene pazarlığı yapıyor koca dünyada forvetmi kalmadıki kafanızda hermevkiye göre onlarca oyuncu portvöyü olması gerekmezmi ?naddüsel olmaz da baskası olur desene üzüm üzüme baka baka kararır
Muammer bey sana ilaveten,Rıza hoca daha lig devam ederken topçu izletiyordu 2-3 yıldır izlettiğim topçu var sezon bitsin transfer görüşmelerine başlayacağız diyordu.Ya bunların hepsi yalan dı ya da iş döndü geldi paraya dayanınca iş bitti
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır