Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor 3-2 Tokatspor (Maç sona erdi)
Alt 05.08.2012, 19:38   #88
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 878 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor 3-2 Tokatspor (Maç sona erdi)

Maçtan yeni geldim Rakip Tokatspor galibiyet normal yenileri değerlendirecek olursak;

Şaban Özel : Fazla iş düşmedi çözemedim?..

Alican Karadağ : Ben çok ümitliyim Alicandan fiziği çok iyi tatlı sert oynuyor bence zaman zaman ilk 11 de yerini bulacaktır gayet sakin şekilde sanki yıllardır Sivasspor'da oynuyormuş gibi oynadı...

Doğa Kaya:Ben doğayı önceki takımlarında beğeniyordum ama bugün vasat performans gösterdi.1-2 kez anlamsız şekilde havadan geriye oynadı ama uyum sorununa bağlıyorum umarım istenilen verim alınır...

Kaan Kılcı : Daha 18 yaşında sağ bek mevkiinde oynuyor A2 den bu sene A takıma cıktı bu sene takımda süre alacağını sanmıyorum zaten oyuna 70.dk dan sonra girdi 1-2 tane iyi dripling yaptı umarım 2-3 seneye yararlanabiliriz...

Aatif Chahechouhe:Gerçekten kaliteli bir futbolcu bugün çok istekliydi sürekli top istedi defansın arkasına sarktı ve 4-5 tane kaliteli ara pası attı 1'i penaltıdan 1'i de ceza sahası cizgisinden gol attı ve şu özelliği dikkatimi cekti videolarındada belli oluyor zaten pası veriyor ve hiç durmadan boşa kaçıyor tekrar topla buluşuyor bu sene 10-12 golden aşağı atmaz umarım bizi yanıltmaz...

Cenk İmsak:Beşiktaş A2 den geldi 81.dk da oyuna girdi 9 dk da nasıl futbolcu olduğu anlaşılmaz ama benim kumaşı iyiye benziyor fiziği Alican kadar iyi değil ama ona göre daha hızlı bu sene süpriz yapıp 10-15 maçda görev alabilir gibime geldi

Takımın eskilerinden dikkat çekenler

Milan Cerny:Bu yıl sanki farklı bir havası var güçlenmiş Monaco macındada görmüştüm bunu Kamilin ilk geldiğindeki gibi birkaç kaliteli çalım attı Aatif ile birlikte sahanın en iyisiydi

Erman Kılıç:Geçen seneden bildiğimiz Erman umarım geçen seneki gibi başarılı olur.

Pedriel Suarez:7-8 tane karşı karşı net pozisyon kaçırdı 1 topu direkten döndü hatta 2 tane boş kaleye kaçırdı onun adına üzüldüm bunları 3 tane beceriksizlikten kaçtı 2 tanesini kaleci çok iyi çıkardı 2-3 tanesini de şanssızlıktan kaçtı yani bildiğimiz pedriel

Tabi Tokatspora karşı oynadık bu oyunu ve 2 gol yedik defansı tokatspor karşısında değerlendiremem lig başlayınca göreceğiz geçen seneden farklarını 2 tane forvetle birlikte başarı gelir inşallah...
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı babapiton'a Teşekkür Ediyor...