Cevap: Sivasspor 3-2 Tokatspor (Maç sona erdi)
statta izledim maçı..Atıf çok yerinde ve faydalı bir transfer..Attığı 2 golden dolayı yazmıyorum tabi ki topu olumlu kullanması hücuma takımı direkt çıkarması ve aynı zamanda hep oyunun içinde kalması, oyundan hiç düşmemesi...Sol bek Şabanı da çok beğendim...Yer tutması ve hızı fena değildi...Hayrettin bu sezon ancak Ziya ve Şabnın yedeği olur...Doğa bu takımda zaman zaman oynar veya iyi bir yedek olabilir..Atilla bu takımda 3.kaleci bile olamaz ilk yarıdaki oyununu gördük daha doğrusu neyi oynamaya çalıştığını anlamaya çalıştık...Daha sezon başındayız lütfen artık ya Rıza hoca ya da Başkan şu vurdumduymaz isteksiz Grosickinin dikkatini çeksin nedir bu kardeşim isteksizlik ruhsuzluk topu ayağına beklemeler...Suarez bugün atması kolay kaçırması zor olan golleri kaçırdı ve zoru başardı! Ve gösterdi ki sadece iyi bir yedek olur ve bu takıma hocanın da dediği gibi en az 2 golcü lazım...Milan Cernyi çok beğendim sanırım bu sezon ilk onbirde banko oynar inşallah Atıfla şu Grosickiyi keserler de aklı başına gelir Kamil efendinin!
-Genel olarak takımın hücum anlamında pozisyon anlamında sıkıntısı yok bitiricilik anlamında eksiği var yani golcü yok...Geçen seneden oturmuş bir şablon var ve bu sene de bunu oynacağız..Defans ikilisi navratil ve rajnoch olmalı değişince olanları gördük..Kaleci konusu bence yine bir soru işareti...Ama şu an herşeyden önce acil 2 golcü lazım...Bunlar olmazsa gerçekten sıkıntı yaşayabiliriz...Onun dışında geçen seneden çok büyük bir eksiğimiz ya da kaybımız yok...Jude ANEKE için yoğun uğraşşlar verildiğini de öğrendim ama onu hem burdan hem avrupadan isteyen çok külüp varmış..İnşallah biz alırız zira Sivasspor için hakketen YILDIZ bir isim olur...Kesin haber yok somut bir durum yok bu yüzden de kesin haber alınca yazacağım...