Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Transferde son nokta
Alt 07.08.2012, 00:56   #130
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 916 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Transferde son nokta

Roman Bednar son 3 yılı bilhassa Kokain dolayısıyla ceza almasından dolayı hiç de parlak geçmemiş;adam adeta çökmüş...kaç maç oynadığı Trasfer mark da yazıyor;biri yüklesin biz de görelim..En iyi zamanı bundan 4 sene önceki zamanı...Bu adamdan bize bence fayda gelmez...Rıza Hoca aslında bu tür oyuncuları sevmez ama bizim yönetim bonservisi elinde olan bu tür oyunculara adeta bayılır...Bednar 29 yaşından sonra ne kadar faydalı olur bilemiyorum..Ayrıca takımla da fazla idmana çıkmadı;ne kadar hazır onu da bilmiyoruz..Ama benim bildiğim Ankaragücü ile 8 maça çıkıp sadece 1 tane gol attığı..Transfermark da bu bilgi var..Uzun boylu Rıza Hoca nın istediği tipte bir santrfor ama takımla hazırlık kampı geçirmediği için takımda ne zaman ilk 11 oynar onu da bilmiyoruz..Ben olsam bu oyuncuyu alacağıma sorunsuz Marcin Robak ı alırım..Hiç değilse bizim ligi daha iyi tanıyan bir oyuncu;bence Bednar dan daha fazla bize faydalı olur...Kimse kusura bakmasın sivasspor kulübü bu yıl trnsfer olayında sınıfta kaldı ve geç de kaldı..Bu saatten sonra parayı bastırmazsan kimse sana hazır ,ilk 11 de oynayacak iyi bir golcü vermez..Eğer verirlerse mutlaka ya kulübüyle sorunları olan ya vasat bir oyuncu ya da disiplin sorunu olan veya sakatlık sorunu olan oyuncuları alırsın..Sivasspor ne yapıp etmeli ilk 11 de oynatacağı iyi bir golcü almalı..Alamazsa lig başlayınca bu takımın ne kadar gol atacağını hep beraber göreceğiz....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...