Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gençlerbirliği 3-0 Sivasspor
Alt 11.08.2012, 18:13   #67
B.DUMANLI
Usta Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 07.06.2007
Yaş: 67
Mesajlar: 4.363
Thanks: 2.502
2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1144 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Gençlerbirliği 3-0 Sivasspor

Alıntı:
fatih585858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hayrettin, Atilla, Uğur ve M.Nas dörtlüsü bence Süper ligte misyonlarını tamamladılar. Zorlamanın bir anlamı yok. Hem para kazanıyorlar, hem de takıma katkılarından çok zararları oluyor. Hoca tutturmuş bir santrafor diye. Yahu hocanm sen sağ bekinin, stoperlerinin ve ön liberolarının yeterli olduğunu düşünüyorsan daha ne söyleyebiliriz. Herşey ortada. Bu mevkilere transfer şart iken, transfer edecek bir Doğa ile Erhan'ı bulabildiniz yönetim ile birlikte. Rıza hocanın bu mevkilere oyuncu seçimi ve transfer politası çok vasat kardeşim. Bunu görmek için futbol dehası olmaya gerek yok.
Yukaridaki özet herseyi dogrular cinsten,arkadasimizi tebrik etmek lazim.Ayrica
Hayrettin sayet bu siteye giriyorsan evladim,senin büyügün olarak senden bir istirhamim olacak; lütfen Sivasspor´da oynama.Herseyin biz zamani var bu zaman senin icin gelmistir.Lütfen bu takimdan git.Herseyi tadinda birak,bu seyirci seni istemiyor kocum artik.Birakta Saban ve Ziya oynasin artik.Sen bu isi gecmiste layikiyla yaptin ,bir yil sakat kaldin ,senden medet uman zihniyeti zaten kiniyorum.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...