13.08.2012, 04:32
|
|
YASAKLI ÜYE
1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: İşte 1. haftanın programı!
sezona iyi başlamak önemli nasıl başlarsan öyle gider gaziantep takımı kendi çapında transferler yaptı tutarmı tutmazmı göreceğiz henüz takım hakkında fikrim yok ancak bana göre defansın belkemiği danynin ayrılması saparanın ayrılması defans ve hucumda sıkıntı yaratabilir henüz tüm takımları tartmak için hepsini canlı gözle seyretmek lazım sivassporumuza gelince hazırlık maçlarında ortaya konan futbol alınan skorlar hiçbirimizi tatmin etmedi güven vermedi yaptığımız transferlerde öyle en iyi transferimiz eneramo oldu atıf bednar abdulkadir kapalı kutu bakacaz artık daha takımı tam kadro ciddi bi maçta seyredemedik ben rıza hocanın riske girmiyeceğini normal kendi bildiği kemik kadroyu çıkartacağına inanıyorum yeni transferlerden kimsenin ilk 11 de çıkacağını sanmıyorum hernekadar antep ters gelsede ordan puanla döneceğimize inanıyorum takım henüz hazırdeğil 2 3 hafta sonra anca hazır oluruz benimki temenni tabi eğer çıkıp gençlerbirliği maçı gibi laubali ciddiyetsiz oynarsak 5 yiyip dönerler bunun telafiside zor olur ben takıma başarılar diliyorum umarım istediğimiz ,iyi bi sonuçla döneriz
|
|
|