Tekil Mesaj Gösterimi
Şu an ki durum hakkında hoşbeş
Alt 15.08.2012, 20:35   #1
oguzhan_1616
Usta Yiğido
 
oguzhan_1616 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 12.06.2007
Mesajlar: 1.111
Thanks: 429
254 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 oguzhan_1616 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Cool Şu an ki durum hakkında hoşbeş

Evet beyler aylardır forvet transferi dedik dedik durduk sonunda forvet kısmını hallettik gibi ancak hazırlık maçlarında gözüken şunlardır ki :Birincisi, bu takım Eneramo'suz gol atamıyor ; İkincisi,geçen sezon olduğundan daha çok gol yemeye devam ediyoruz ; Üçüncüsü ise, Kıvanç'ın yerini Doğa veya Alican'la dolduramayız.

Benim takımımızın şu an ki durumu hakkında düşündüklerim bunlardır.

Ek olarak ise ben transferi kapatmamızın yanlış olduğunu düşünüyorum zaten bu takımın geçen sene ki sorunu gol atamamak değildi, bu takımın sorunu basit ve fazla gol yemesiydi. Peki ne değişti geçen seneye göre ? Sadece Kaan gitti yerine Şaban geldi bir de Uğur'a alternatif olarak Erhan Güven alındı savunmamız yine aynen durmakta. Gelen oyuncular savunmamızı sağlama alacak oyuncular değil geçen sene ki sıkıntıyı halledecek oyuncular değil bizim sıkıntımız Navratil'in yanına en az Navratil kadar iyi ama Navratil'den çok daha hızlı bir oyuncunun olmaması. Navratil ağır bir oyuncu Rajnoch'u da beğeniyorum ancak o da kısmen ağır bir oyuncu o zaman Navratil'in yanına hem çok sağlam hem de çok hızlı bir stoper almamız gerekiyor geçen sene ki çok gol yiyen takım kimliğimizi sürdürmemek için.

Aslına bakarsak bu takımın çok fazla gol yemesini ben pek normal karşılayamıyorum. Rajnoch,Navratil,Faty,Murat Akça,Uğur Kavuk,Ziya,Hayrettin,Erhan Güven ve Şaban savunma hattımızda bulunan oyuncularımızdır. Ben bu oyuncularımızın kötü oyuncular olduğunu düşünmüyorum hepsi de iyi denebilecek oyuncular özellikle stoper için çok beğendiğim üç isim : Navratil,Rajnoch ve Murat Akça'dır ve bence üçü de çok kaliteli oyuncular ancak bir türlü sağlam bir savunma kurgusunu bu takıma oturtamadık bunu düzeltmek için de çok sağlam bir stoperimizin olması gerekiyor.(Navratil'den daha iyi ve daha hızlı) Bu tipte bir oyuncu transfer döneminin sonuna kadar kesinlikle alınmalıdır.

Eksiklik gördüğüm bir başka bölgemiz ise başta belirttiğim gibi orta saha bölgesinde. Kıvanç'ın yerinin dolabileceğini düşünmüyorum gerek Doğa'yla gerek Alican'la. Kadir'in yanına bir oyuncu şart bence bu oyuncu Galatasaray'da forma şansı bulamayan ve satılması gündemde olan Ceyhun Gülselam olabilir. Hatta bence çokta kalite olur Kadir-Ceyhun ikilisi.
Hücum hattına gelince çok sağlam bir hücum hattımız var Eneramo'nun tekrar uyum sağlaması halinde hem Aatıf hem de Bednar alındı çok iyi olacağını düşünüyorum golcü kimliğimiz devam edecektir bence bu sene.

Sizin de görüşlerinizi bekliyorum..
__________________
ANADOLUNUN YILLARCA SÜREN SUSKUNLUĞUN ÇIĞLIDIR SİVASSPOR
oguzhan_1616 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla