Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Anadolu Ateşi
Alt 16.08.2012, 23:49   #12
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Anadolu Ateşi

burdaki kardeşlerimden hangisi olsa bundan daha iyi yorumlardı bu takımları benim pek hoşuma gitmedi yazı doğrusunu isterseniz mesela karabük kasımpaşa elazığ kayseri bursa gibi takımları soru işareti olarak belirtmiş takımları tek tek analiz edecektimde neyse kısaca şöyle özetleyebilirim maç sahada oynanıır sahada biter şu takım şunu almış bu takım bunu satmış buna bakarak değil tahminen yorumlar yapılabilir bence busezon ilk 2 sırayı fb ile gs vermez bjk ile ts nin ilk 4 şansı garanti değil bursa kayseri gençlerbirliği ordu eskişehir yeni transferlerin uyumu sağladığında hakemler canımızı yakmadığı müddetçe sivasspor ilk 8 takım içinde mücadele edebilir yeni transferleri uyum sağlarsa antep elazığ karabük kasımpaşa orta sıraiçin mücadele edebilir soru işareti takımlar antalyaspor ve akhisarspor herkesin düşecek ilk takım gördüğü akhisar süpriz yaparmı hersezon balına ligde kalan antalya busezonda yırtarmı yoksa gidermi göreceğiz yapılan transferlere göre ben böyle düşünüyorum
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...