Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 19.08.2012, 11:25   #63
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Gençlerbirliğine 7-1 yenildiğimiz maçtan sonra yazdığım mesaj;

Alıntı:
Respect58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kimse merak etmesin.Bu takım Eneramo ve Bednarın hazır hale gelmesinden sonra en az geçen yıl ki seviyeye gelecektir.

Evet 7-1 üzücü bir skor bende görünce çok şaşırdım.Ama bunu futbolcuların ciddiyetsizliğine ve Rıza hocanın farklı birşeyler denemiş olabileceğine bağlıyorum.Gaziantep karşısında çok farklı bir Sivasspor izleyeceğimizden eminim.İki üç hafta sonra Eneramonunda takıma katılmasıyla iyi maçlar çıkaracağımızı düşünüyorum.Bu takımın ölüsü ilk 10'a girer...

Buda Gaziantep maçı başlığı altında yazdığım mesaj;

Alıntı:
Respect58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gaziantep'de Cenk Tosun ve Murat Ceylan sakat.Ekrem Dağ'ın durumu belli değil.Popov kadro dışı.

Geçen yıl ki kadrosundan Dany,Sapara ve Emre Güngör ayrıldı.

Sezonun ilk maçı olmasından ve Antep'in kendi evinde olmasından dolayı ilk başlarda yükleneceklerdir.İlk 15-20 dakikayı sakin ve akıllıca oynayarak kazasız belasız atlatırsak ilerleyen zamanda işimiz daha kolay olur.Ben dengeli bir oyunla en az bereberlik alacağımızı düşünüyorum.
Sivasspor'u tanıyan bilen insan takımın ne kadar potansiyeli olduğunu bilir.Çok ilginç şeyler olmadığı sürece Sivasspor'un düşme potasına yaklaşacağını dahi düşünmek Sivasspor'un potansiyelini bilmemekten kaynaklanıyor.

Evet çok iyi futbol oynamadık.Yalnız şöyle birşey varki zaten Sivasspor son 3 yıldır deplasmanlarda bir iki maç dışında iyi oynamıyor.Tabi bu takımın hazır olmadığı gerçeğini görmemezlikten gelmemize neden olmamalı.Rıza hoca eğer elindeki kadroyu kullanmasını bilirse bence çok çok iyi bir sezon geçirebiliriz.Takımda ön libero dışındaki pozisyonlarda rahatlıkla rotasyon yapabilir.Örneğin Grosicki hiçbir katkı yapmıyorsa geç bakalım sen yedeğe gel Aatıf sen oyna derse tüm futbolcular ayağını denk alır ve rekabet oluşur.Buda bizi daha ileriye taşır.Yönetim bir akıllılık ederde Ceyhun Gülselam'ı alırsa o boyla ortasahadaki tüm hava toplarını alırız.Buda bizi bir çok maçta üstün kılar ve tek sıkıntılı bölgemizi böylece rahatlatmış oluruz.Özet olarak herşey yolunda giderse Sivasspor 7. hafta Türkiye'nin Barcelonası olabilir.
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Respect58'a Teşekkür Ediyor...