Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı
Şu an itibarıyle ligin lideriyiz 4 puanla.Atıf bu sene çok can yakar.Hoca Kamil konusunda açık konuştu.Kolay gol yeme hastalığımız ne yazıkki sürüyor.Son golde Korcan topu 90'dan çıkardı ama defans seyretti.
|
Değerli Kardeşim.. Lig liderliği (özellikle maç fazlası ile) ilk 5-6 hafta çok önemli değildir Aynı puana sahip bir takımların biri 2. diğeri 12. olabilir...Ben bu yıl Sivasspor teknik heyetinin aklını başına alıp aklı selim futbol oynatmasını temenni ettiğimi her fırsatta söyledim...Sivasspor kötü bir takım değil...Ama Rıza Hoca kolay gol yiyebilecek bir sistemde oyun oynatıyor olmalı ki Sivasspor gol atmakla beraber çokta gol yiyor...Bu günkü maç bunun örneğidir..Benim görmek istediğim konum Sivassporun şampiyonluk kulvarında olmasını istediğim için bana göre içeride sıradan bir takımdan 3 gol yememlidir...İlk haftalar olduğu için bu sonuçlar normalmiş gibi gelebilir..Tekrar söylüyorum benim her sezon başı Bursasporumun olduğu gibi Sivassporunda Şampiyonluğa oynamasını istediğim için bu sonuçlar çok yetersiz geliyor...Daha önceki başlıklarda ikazlarda bulunmuştuk ..İnanın Süper ligdeki çizgi kağital anlamında yükseldiği için bütün takımlar bir seyleri yapma peşinde...Kısacası görmek istediğimiz Sivasspor 3 atıp gol yemeyen gerek hazırlık gerekse lig maçlarında oynadığı futbolla kafalardaki soru işaretlerini silen Sivasspor olmalı ....Eğer önlemler alınmazsa bence bu yıl Sivasspor için zor geçecek gibi görünüyor...