Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: DOĞA KAYA NASIL OYNAR!!!!
Alt 28.08.2012, 10:45   #54
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: DOĞA KAYA NASIL OYNAR!!!!

Alıntı:
serrrkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Takım henüz ikinci maçını oynadı.Antebi yendi güçlü mersinle berabere kaldı.Yattara sakatlanmasa skor çok da farklı olurdu.Önümüzde daha çok maç var.Bırakalım oyuncuları eleştirmeyide Sezonun ilk maçında stadı dolduramayan taraftar olarak KOMBİNE alalım LİSANSLI ÜRÜN ALALIM. Adam belkide maça bedava giriyor tutmuş teknik drektörlük taslıyor.Buna kimsenin hakkı yok kardeşim.EMEĞE SAYGI!
bak sen bak herşeyi de tahmin edermiş. ben hiçbir zaman hiçbir maça bedava girmedim girmem de. alt üstü verdiğimiz 5-10 lira onda da üç kağıtçılık mı yapacaz. bol keseden sallama öyle bilip bilmeden. bu forum bir takım iyi ve kötü şeyleri tartışmak eleştirmek için var. bunu da unutma. doğa yerine gir sen oyna diyenlere de lafım bu takımda doğadan başka orta saha oyuncusu olmasa o zaman evet ben oynayabilirdim.
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla