Alıntı:
V1CT0RY Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor'da Denenmek İçin Masumhane Kulüpten Tanıdık Birilerini Bulmaya Çalışan , Harçlığından Artırıp Tesislere Giden Genç Sivaslı Kardeşlerimizi Görüp Bir Yandan da Ne Olduğu Belirsiz , Sivas'ta Eminim Kendi Ayarında Binlerce Gencin Olduğu Ayarda Bir Futbolcuyu Buraya Getirip Kontrat İmzalatmak Eminimki Yönetimizinde Bu Laflarda Sonra Pişmanlık Duyacağı Bir Durum Olmuştur ve Devre Arası Bu Arkadaş Bir Kulübe Kiralanır veya Gider Bundan Eminim...
Sonrasındada Ekmeğini Yediği Şehri Beğenmezler , Gidecek Bar Pub Bulamazlar Sağda Solda Vesvese Yaparlar Ayıptır Ayıp...
Bu Kulüpte Oynamak İçin Bir Çok Fedakarlığa Girişecek Binlerce Sporcu Varken ALİCAN KARADAĞ'ı Bu Kulüpte Sivasspor Forması Altında İzlemek Bu Laflardan Sonra Çok Ağır Gelecek Çok...
ALİCAN Kimse Sana Kırmızı Halı Sermedi , Gelmeseydin Kardeş...Gören Duyanda Avrupanın Ekol Şehirlerinde Kariyer Yapmış , Futbol Hayatı Geçmiş , Elit Kulüplerde Top Koşturmuş Biri Sanacak Seni...Keçiörengücü Sportif A.Ş. Yi Asla Küçümsemiyorum Ama Unutma 3.Lig Ayarındaki Bir Ligden Sivasspor'a Süper Lige Geldin , Kafan Amatörde Kalmış Yazık...
|
Epey uzun bir aradan sonra yorumunuzu görmek güzel

Bende bu futbolcunun davranışını yadırgadım eleştirdim..Ama sezon öncesi Rıza hocanın b. jimnastike gitme konusundaki söylemleri aklıma geliyor ardından Ermanın söyledikleri v.s ...Bazen düşünmüyorda değilim bir futbol şehir takımının hocası alenen Sivassporu ortada bırakarak bana göre rencide ederek söylediği cümleleri söyleyebiliyor ve yönetim de buna sessiz kalıp herhangi bir işlem yapmıyorsa ardından futbolcuların bu şekilde beyanatlar vermeside garip gelmiyor insana...Sanki Sivassporda bu konularla ilgili birim yokmuş gibi bu işler başıboş bırakılmış gibi...Ben bu konuda yönetimi uyarmak istiyorum..Bana göre Sivastaki bazı yöneticiler Sivasspor gerçeğinin hala farkına varamamışlar..Dikkat ediniz bu işin parayla pullada ilgisi yok...Allah korusun bakın Ankaragücüne ne hallere düştü...Kaldıki özü geçmişi Sivastan daha eskiyken...Bazı insanların acilen aklını başına alması lazım... Testi kırıldıktan sonra dayağın faydası yok...Başkada Sivasspor yok....