Tekil Mesaj Gösterimi
Çalımbay oyundan memnun ama
Alt 16.09.2012, 20:34   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Çalımbay oyundan memnun ama



Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor'a 1-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Trabzonspor karşısında kötü oynamadıklarını belirterek, "İyi oynadık. Ama yediğimiz gol, yemememiz gereken bir goldü. Kaçırdığımız pozisyonları da atmalıydık. Son vuruşlarda paslarda iyi değildik. Trabzon gibi bir deplasmanda bu kadar pozisyon bulan birtakım olarak bunları değerlendirmeliydik" dedi.

Takımının oyunundan memnun olduğunu vurgulayan Çalımbay, "Ancak iki haftadır gol atamıyoruz. Bunu telafi edeceğiz. Bugünkü maç 3 ihtimalliydi. Ama her şeyden önce zevkli bir maçtı. Çünkü iki takım da kazanmak için oynadı. Sıkıntılarımızı aşarak tekrar istediğimiz yere geleceğiz" diye konuştu.

Sivassporlu Erhan ise, "Kazanmak ve 3 puan almak için gelmiştik. İyi de mücadele ettik ama bir türlü golü yapamadık. Bize yakışmayan bir gol yedik. İlerideki haftalarda daha iyi bir Sivasspor izleteceğiz ve üst sıralarda yerimizi almak istiyoruz" dedi. Sivassporlu Ziya ise, "Trabzonspor lige istediği gibi başlamadığı için bizim maça farklı bir motivasyonla hazırlandılar. Maçın hakkı bence beraberlikti. İki takımın da pozisyonları var" diye konuştu.
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SivasSpor.Com'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...