Cevap: Maçı Değerlendirelim
Taç kullanmak için neden bekliyoruz: Adam kaçıyor Top başkasının elinde (Ziya yada Uğur harici) yok biz illa beklere attıracağız taçları. Penaltımıdır kornermidir serbest vuruşmudur nedir bu taç yahu. Bi dünya zaman harcıyoruz.
Orta sahamız kim : Süper ligdeki takımlar 1-2 harici taş gibi... Oyunda üstünlük kuracak baskı yapacak orta sahamız kimdir. Doğamıdır, Kadirmidir. Hani nerdeler. Ne oyunun içindeler nede rakip markajında... Kadirde performans düşüklüğü var. Kesinlikle ne kadar oyun sistemi geri pasa dayansada Ademi Doğanın yerine oynatmamız lazım. Yok çünkü adam.
Bu takımın herşeyi Eneramo mu? : Defansa geliyor mücadele ediyor. Boğuşuyor. Gerçi son vuruşlarda iyi değil ama bu adam takımın herşeyimi yokmu 2 tane Eneramo zihniyetinde adam. Bir orta sahaya bir defansa bulamadıkmı? Herşey paraysa bu tarz oyunculardan fazla değil kardeşim 3 tane al koy diğerlerini çevresine.
Defansta uyum eksikliği: Navratili bir kenara koyuyorum. Hadi bir parçada Ziyayı. Erhan Güvenin mutlaka sağ beke eski mevkisine geçmesi kesinlikle şart. İyi oyuncu, ne kadar da alınmasına karşı çıksamda iyi oyuncu. Lakin Uğurla artık olmuyor. Şu taç işine uyuz oluyorum. Geçen yıllarda Mehmet Yıldız topu hemen alıp taç atıp seri bir atakla gol atmıştık. Bizde yok arkadaş. Uğur Ziya gelsin taç atsın. Sanki bana elleri ile korner atacaklar. 20 metreye atacaksın iki saat niye zaman kaybedersiniz bababilader. Ayrıca Rajnoch ile Navratili ayırmamak lazım Erhan ve Ziyada yan bek olması gerekiyor.
Fenerbahçe ve Trabzon üzerine : İki takımla oynadık. Buraya yazıyorum. Bu takımları bir daha bu şekilde kötü yakalayamazsınız. Fenerde kötüydü Trabzonda.. Mutlaka bu iki maçın eğer düzgün şablonla oynasaydık yeminle konuşuyorum tam 6 puanlık maçlardı. Hele hele Trabzon tam bir fiyaskoydu. Gidemedikki üzerlerine puanlar alalım.
İşimiz zor: Biraz karamsar gibi gelecek ama bizim bu takım şablonu ile galip gelmemiz çok zor. Uzun toplarla artık defans geçmek oldukça zor. Trabzon Jankoyu neden aldı. Kanatlardan vurmak için. Biz ise defanstan hooop uzun top gol atmak için girişimlerde bulunuyoruz. Yok öyle bir şey.
Dediğim gibi işimiz zor bu hafta Kasımpaşa ile oynuyoruz. Bana göre Trabzondan 2 gömlek üstün bir takım. İnşallah yanılırım ama durum maalesef öyle...
__________________
.
.
.
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|