Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yiğido sözcüsüz
Alt 18.09.2012, 21:29   #17
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 902 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Yiğido sözcüsüz

Alıntı:
yorumyapıyombenya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yönetimimizde büyük bir başı boşluk var. Bilgi paylaşımında da büyük sıkıntı yaşanıyor. Örneğin sakat oyuncuların durumu, kim neden sakatlandı ne zaman düzelecek belli değil, Satılan oyuncular ne kadar bonservis bedeli ile satıldı veya satıldımı, alınan oyuncuların yıllık ücreti ne kadar. Sivassporumuzun yıllık gelir ve gideri ne kadar, gelir giderin ne kadarını karşılıyor. Maçtan sonra ki genel durum veya hakem hatalarını kim dile getirecek, store ne zaman faaliyete geçecek vs.... Bu konular hakkında bilgilendirme yapacak maalesef kimse yok. Bu durumda olan tek takımda sanırım SİVASSPOR.
böyle konuları dile getirdiğin çok teşekkür ederim .Bu konuları bile dile getirmek sanki sivassporda suç olarak adlediliyor herhalde gizli kapılar ardında bir şeyler yapılıyor ama ne taraftara nede sivas halkına açıklamaya gerek bile duymuyorlar bu nasıl yönetim ben çözemedim federasyon bile basın sözcüsü yok diye ceza verebilir.
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla