Cevap: Bu Konuyu Bugün Açmak İstemezdim
Ben bu konu üzerinde çalışmalar yapıyordum. De-şifre ettin ama zamanı gelmişti diye düşünüyorum. Bu kardeşimizi o malum sitede tüm kullanıcıları defalarca uyarmama rağmen ve kaale almamalarını istediğim halde Sivasımıza ve Sivasspor taraftarlarına, halkına karşı bir ANTİPATİ oluşturduğu düşüncesindeyim. Muhtemelen bizim sitemizede üye olan bu arkadaş (Eğer gerçekten Sivaslı veya Sivassporluysa) ben yaptım, o kişi benim diyemiyorsa bir daha bu tarz söylemlerden ve mesajlardan uzak dursun. Hakeza şu anda ve şimdiye kadar yapmış olduğu yorumlar Sivassporumuzu ve Sivasımızı o kadar kötü durumlara düşürüyorki adeta eziliyoruz. Onun vermiş olduğu zarar Bület Uygunun tavırlarından, Sayın eski Basın sözcümüz Fikret Beyin söylemlerinden (çoğu söylemlerine ben karşı olmama rağmen) dahada itici ve zarar verici bir hal almıştır. Yukarda da bahsettiğim gibi bu kişi eğer bizde de üyeyse benim tahmin ettiğim ve aza indirgediğim 3-4 kişiden başkası değil. Malum site yöneticileri ile çok defalar uyarı verip talep etmeme rağmen maalesef en ufak bir bilgi bile alamadım. Zira onların bu durum çokta hoşlarına gidiyor ve reyting kazanmalarına sebep olduğuda ayan bir durum..
Özetle bu kişi kimse lütfen bizden uzak dursun ve bu tarz söylemleri bıraksın. Koyu Sivassporluluk böyle olmaz. Farkında değil ama bizlere çok ama çok zarar verdiğinin farkında bile olmayan yaşı küçük!!!! bu şahış artık elini ayağını çeksin Sivasımızın üstünden.
Kısa bir uyarı daha yapmak istiyorum...
DİKKAT: Takip ediliyorsun!!!!!
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|