Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçı stadda seyreden şanslı taraftarlardan biriyim. Takımımız kazanmak için çok çabaladı ve ödülünü aldı. Hoca'nın ilk 11 tercihi ve sonraki değişiklikleri doğru çıktı. Hakemlerin takdir hakları çoğunlukla rakip lehine olsa da Navratil'in eline çarpan topta çoğu hakem penaltı verirdi bence. Taraftarın maça asılması için yanlış hakem kararları da etkili oluyor, o nedenle özellikle 2. yarı 12. adam görevimizi tam yaptık.
Oyuncularımızın hepsi fedakarca oynadılar,öyle ki maç bitince yere yığılıp kaldı birçoğu. Ziya'ya,Borjan'a,Atıf'a bir yıldız fazladan verebiliriz.
Mücadele yönünden gerekeni yapsak da teknik olarak halen kolayca iki-üç pas yapamıyoruz, oyundan düşüyor ve çok pozisyon veriyoruz. Gününde ve daha becerikli bir rakip olsa bizim takımı 3leyebilirdi.
Rıza hoca'nın değişiklikleri ilerisi için umut verdi. Rakibin arka arkaya hücum oyuncusu oyuna sokmasına,arkaya yaslanarak ve defans oyuncusu alarak değil,Pedriel'i alıp topu ilerde tutma ve rakibi uzakta tutmayla karşılık verdi.
Kısaca,sesimizin kısıldığına değen bir galibiyet oldu. Emeği olan herkese teşekkürler.
|