Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Beşiktaş - Sivasspor Maç Tahmini ve Yorumla
Alt 25.09.2012, 17:36   #37
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 833 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Beşiktaş - Sivasspor Maç Tahmini ve Yorumla

Alıntı:
fatih585858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Defansın belkemiği Navratil mi? Süper ligin en kötü stoperlerinden birisinden bahsediyoruz. İnsan olarak sevebilirsin, lakin bizi ilgilendiren şey oynayacağı futbol olmalı. Rakibe karşı nasıl duracağını bilmeyen, ağır, pozisyon almakta çoğu zaman rakip oyunculara karşı başarısız olan bir oyuncu bu kadar övgüyü hak etmiyor. Kadir'i insan olarak ben de seviyorum. Lakin bizi ilgilendiren şey, sahada takıma sağladığı katkıya bakmamız lazım.En azından Faty, Kadir'den hem daha teknik bir oyucu. Bence ikili mücadelelerde de Kadir'den daha başarılı olacağını düşünüyorum. Yediğimiz gol az gibi gözükebilir. Fakat son maçta rakip %100 5-6 tane pozisyon yakaladı. Navratil, Uğur ve Kadir gibi oyuncuların yerine yedekte ki oyunculara şans verilmesinin doğru olacağını düşünüyorum. Bu benim görüşüm, herkesin düşüncesi aynı olacak diye birşey yok.
Navratil bugün süper ligin en istikrarlı ve en iyi stoperi.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...