Konu
:
Maçı değerlendirelim
Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı değerlendirelim
01.10.2012, 22:37
#
10
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE
1.294
Mesajına
2.666
Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı:
0
Cevap: Maçı değerlendirelim
Maçta göze çarpanlar :
SİVASSPORUN BEKLENMİYEN KÖTÜ OYUNU BJK NİN DAHADA KÖTÜ OYUNU
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :
TS MAÇI GİBİ MAÇ ORTADAYDI ATANIN KAZANMAYA YAKIN OLDUĞU BİR MAÇ OLDU BİZ ATTIK KAZANDIK ÇOK FAZLA GOL POZİSYONU OLMADI ORTASAHA MÜCEDELESİ OLDU
Maçın en iyisi kimdi :
BİZDE MAÇIN ENİYİ OLANI BORJAN ATIF ERHAN NAVRATİL ZİYA GÖREVLERİNİ YAPTI RAKİPTEN BEKLENDİĞİ GİBİ FERNANDES ÇOK İYİYDİ İBRAHİM TORAMINI ÇİRKEFLİĞİ İÇİN KINIYORUM
Maçın en kötüsü kimdi :
UĞUR ADEM KADİR ERMAN İBRAHİM TORAMANPİSLİĞİ
Taraftarımız nasıldı :
ÖNCELİKLE STADA GELEN HANIM KARDEŞLERİME TESEKKÜR EDERİM KOCA İSTANBULDA BELEŞ MAÇA 1000 HANIM BULAMIYORSAK BİRAZ DÜŞÜNMEMİZ LAZIM NEYDEK GARDAŞ HATUNUMUZ YOKKİ ÇOCUMUZDA YOK MANİTAMIZDA YOKKİ GÖTÜREK
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :
ÇOK RAHAT MAÇI ÇOK KÖTÜ YÖNETTİ BELKİ HAYATİ HATA YAPMADI FAKAT 1-0 DAN SONRA BİZİ İNCE İNCE DOĞRAMAYA 10 KİŞİ BIRAKMAYA DURDUK YERE KALEYE YAKIN YERDEN FAULLER VERMEYE GEREKSİZ UCUZ SARI KART GÖSTERMEYE FUTBOLCULARIMIZI SİNDİRMEYE ÇALIŞTI 7 DAK UZATMA ÇOKTU HANGİ MAÇTA 5 DAK UZATMA OLMUŞ YAZIK BU HAKEM ŞANSINI İYİKULLANAMADI
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :
GEÇEN HAFTAKİ BAŞARILI TAKIMI DEĞİŞTİRİP ÇIKTI İSTEDİĞİMİZ OYUNU OYNAYAMADIK OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ ATIF MECBURİ DEĞİŞTİ GİRECEKLER ZATEN BELLİYDİ BEN GROSECKİ YERİNE ORTASAHADA BASACAK MEHMET NASI ALMASI GEREKİRDİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM GENELDE İYİYDİ
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
keko 58
,
Respect58
58MUAMMER58
Açık Profil bilgileri
58MUAMMER58 - Daha Fazla Mesajını bul