Cevap: FORMALAR İĞRENÇ
Takım forma için değil arma için tutulur. Bir ara Galatasaray'ın formasının rengini herkes biliyordu pembe gibi bir renkti. Ama sonradan kaldırıldı galiba o forma. Kaldı ki bizim takımın forması da kötü değil. Pontus takımının rengi lacivert, bizim takımınkiyle bir alakası yok. Burda herkes eleştiri yapabilir ve tartışabilir ama bu biraz mantık dışı bir konu gibi geliyor bana. Barcelona'nın turuncu formasını biliyoruz onların takımın rengiyle ne alakası var. Ama kullanıldı. Bir forma sadece takım için sahada giyilen bir şey değildir, taraftara da farklılıklar göstererek her kesime hitap ederek forma satışlarından kâr elde etmek amaçtır. Siz şimdi diyorsunuz ki o forma varsa bu takımı tutmam, neden o yönden bakıyorsun ki o formayı yok sayar kırmızı beyaz formayı göz önünde bulundurur ve takımına desteğe devam edersin. Sizinki takımı eleştirmek için bahaneden başka bir şey olmamış bence. Bir de yapılan bir işte herkesin kabulü varsa o işten şüphe edilmeli. Siz beğenmediniz de ben beğendim şimdi ne olacak? O forma ne sizin düşüncenize ne de benim düşünceme göre takıma giydirildi. Bu konuları boş verip bence Beşiktaş galibiyetini kutlamak bence çok daha mantıklı...
|