Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bursa karşılaşması Yıldırım'ın
Alt 04.10.2012, 10:37   #13
ezelşener
Yiğido

151 Mesajına 260 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 547 ezelşener FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bursa karşılaşması Yıldırım'ın

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sivassporun Bursapor'u konuk edeceği karşılaşmanın hakemi açıklandı.

Karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'a, Ekrem Kan ve Mustafa Sönmez yardımcı olacak. Müsabakanın 4. hakemi Hüseyin Sabancı olurken, gözlemciliğini ise eski hakemlerden Erol Ersoy yapacak.

6. haftayı deplasmanda BJK'yı devirmenin keyfini yaşayan Sivasspor'da hedef, Bursaspor'u da yenerek 3 puanı hanesi yazdırmak.

07.10.2012 Pazar günü saat 16.00 da yapılacak karşılaşmaya yiğidoların ilgi göstermesi bekleniyor.
allah bu bülentin belasını versin.eyyamcı herif.yükselişe geçtikya bilinçli olarak bunu bize verdiler.adam.şidiye kadar 13 maçımızı yönetmiş ve 1 kez gelip gelmişisz varında anlayın artık.Tüm taraftarımıza ve oyuncularımıza sesleniyorum.allah yardımcımız olsun.yani hem bursayı hemde bülenti yenmek zorundayız.ayrıca arkadaşlar ben burdan sesleniyorum.Lütfen yanınınızda en az da 1 arkdaş götürün yada ikna edin şu stadı dolduralımda en azından eyyamcı bülenti baskı altına almaya çalışalım.( şimdiedn ümidim Kırıldı bülent yüzünden) tüm yiğidoları stada bekilyorum ve herkese selam ve sevgiler
ezelşener isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla