Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Küfür Küfür
Alt 10.10.2012, 10:37   #39
ankastre
Usta Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 18.03.2010
Mesajlar: 1.911
Thanks: 972
417 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ankastre FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Küfür Küfür

Alıntı:
ygdgnçlk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben senin maçta olduğuna bile inanmıyorum bilader..

Bizim en fazla ağıza alınmayacak küfür dediğiniz ve yaptığımız TopBursa tezahuratından başka kötü tezahuratımız olmadı ve staddaki genel taraftar profili özellikle maraton tribünü bizden daha fazla hakeme ve rakip takım furbolcularına küfür etti.

Burda yorum yaparken birkez daha düşünüp öyle yazın, hem söyle bakalım ne küfür etmişiz ağıza alınmayacak edilmişse bile çok kısa süreli ve bir kaç kez olmuştur ve oda bir kaç kişi tarafından yapılmıştır bunlarada mani oluyoruz zaten.Sizlerin yorumunu görenler Yiğido Gençlik grubunun stada sadece küfür etmek için geldiğini ve 90 dk küfür ettiğini sanacak.

Sizin gibi taraftarlıktan aciz insanlar 60.dk da stadı terk ederken biz 90 dk takımımıza destek verdik.

Herkes yorum yaparken yapılan emeğe saygı göstersin..
genç yiğidim önce yorum yaparken bilader diye başlama istersen,sebebini anlamışındır. ikincisi söylenilen küfüre şahit olan sdece ben değil stadda bulunup maratonda olanlar duyduğu gibi sadece bende allıntı yapmandan dolayı cevap vermek zorunda kaldım. grubun olduğu yere davet edilen futbolculardan ermanla birlikte birkaç futbolcuya oley çektirdikten sonra.... bursanın...... diyerek toplu tezahürat bir anda çıkmadı. burada, sivasspor taraftarlarını tamamına yakını küfüre karşı olduğu konuşulurken bunun neresinde emeğe saygısızlık yapılmış.maç bitmeden çıktığımı nasıl belgelersin bilmemde maç sonunda futbolcuları davet ettik gelmediler hava yağmurlu ve soğudundan dersem ben belgelemiş olurum galiba.
ankastre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ankastre'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...