Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor'a Özel Davet
Alt 10.10.2012, 12:49   #29
ssmh58
Yeni Yiğido

11 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 579 ssmh58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor'a Özel Davet

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kimseyle kişisel polemeğe girmek istemiyorum eğer işi particiliğe dökersek senin gibi A.K.P yalakalarına küçük dilini yuttururum değil burda yorum yazmak siteye bile grmeye utanırsınız zihniyetinin nasıl olduğunu yukarda yazdım azçok böyle bir zihniyetin dalkavukluğunu yapmak için insanın aklını yemesi lazım dediğimin arkasındayım önce doğan ürgüp benim değil kendisi sivasın belediyebaşkanıdır sevsenizde sevmesenizde sami aydında benim değildi ondan öncekilerde kim hizmet etmiş başım gözüm üstüne dedim hepsinede teşekkür ederim yıllarca bu şehirin belediyesi iktidarla aynı ortada bişey yok elbetteki iktidarın gücünü arkasında hisseden belediye başkanından daha çok hizmet beklenmelidir 5 yılda iktidarın belediyesi aksu yapmış çokmu ?borcunuda başkasına ödeterek herkesin ne yaptığı yapmadığı biröncekinin yaptıklarıyla yapmadıklarıyla kıyaslanır nekadar borç bıraktığı nekadar gelirle bırakıp gittiği vs yapmanız gereken sadece tesekkür ve hayırlı olsun demektir yok onuda yapmıyacaksınız sataşmayın okuyun geçin
çivi çaktımı örnek ver diyorsun veriyoruz sonra yok onu da yapmasın diyorsun yapmış işte adam amatör halısaha yapıp onuda mükemmel tesis demekle olmuyor bu işler borç olmadanda bir şey olmuyor aynene şu an sivas da olduğu gibi ha pardon şu oluyor şehir duba şehri oluyor ürgüpün dubaları
ssmh58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla