Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor'a Özel Davet
Alt 10.10.2012, 21:58   #36
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 775 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor'a Özel Davet

5 yıl kaldı adam bir halısaha yaptı şimdi diyorsunuz ki daha ne yapsın adam ya Allah razı olsun tşk ederiz ama yetersiz sıçak çermikteki otelleri restore etmiş konserle şakşaklarla açıyor yeni bir otel yapsa anlarım mahalleye basit park yapmış bölge parkı açılışı diye duyuruyo konserler veriyor Çorapçı hanını restore ediyorum diye yıkıyor tamamen yeniden yapıyor ve tarihi yok ediyor para yok diyor iktidar vermiyor diyor sonra belediye kasalarını ağzına kadar doldurduk diyor bosnada belediyeye 500 bin Avro yardım yapıyor Sivas gelişiyor diyor kanal kanal geziyor anlattıkları hep proje animasyon tamam gelişiyor ama animasyon tekniklerinde gelişiyor Muhsin yazıcıoğlu bulvarı nerede,Kale projesi nerede,Sanayi nerede ,Hal nerede,Otogar Nerede,Gardaşlar ve Kızılırmak projesi nerede ha diyosanki git animasyonlarını izle diyosan oda sıktı imar revizyon planı bizim en önemli projemiz diyor iyide sürekli reklam reklam belediye sitesini ne zaman açsan karşına çıkıyor iyide arkadaş Allahın emri değil ya yeni gelen belediye değiştirir derki kendi planımı hazırlayacam.Tayyipt 10 trilyon gönderiyor kaleyi yap diye eee sen o parayı kamulaştırmayı yüzüne gözüne bulaştırırsan 10 trilyonu kullanamazsan isterler niye demiyorki ben bu projeyi yapamadığım için istiyolar bu parayı açıklasın nereye gitmiş tamamıyla duba aldık diyorsa bak ona inanırım.

Şimdi diyecekler ki AKP yalakası ya arkadaşım ben oyumu BBP ye verdim

Ankarada Muhsin başkanın mezarını ayda bir mutlaka giderim ama duygusallığa yer yok Efendi bir insan doğan bey ama yapamıyor bu işi aslında benim öfkemde Muhsin Başkana layık hizmetler yapamamış olmaları son çırpınışlarla bir yıla hiç bir şey sığdıramazlar.