Cevap: Maçı Değerlendirelim
Riza hoca mac sonrasi diyorki;Takimimizda eksik futbolcular vardi,bu yüzden yenildik diyor.Yani tac atan Ugur´u aramis Riza hoca.Sen bu kafayla anca gidersin Riza hoca.Bugün Sivasspor´u taniyamadik.Bir hafta Antalya´da kamp yaptin ,ekmek elden ,su gölden misali.Sonuc hüsran.Hoca o nasil bir ilk yariydi Sivasspor´u taniyamadik.Iki takim arasindaki forvet farkini herkes gördü.Bu hususda susmayi yegliyorum.Sahada kaybolan ve rakibi karsisinda kücülen bir takim görüntüsündeydi bugün Sivasspor.Futbolculara yildiz verilmesi gerekseydi hicbiri tek yildizi dahi hak etmedi.Yönetimin oturup bu maci defalarca seyretmesini istiyorum.Takim kötü sinyaller veriyor.Bu takimdan devre arasinda cok oyuncu gitmesi gerektigine inaniyorum.Antalya´nin kadrosuna bakiyoruz Türkiye´nin cesitli takimlarinda oynayan oyuncularindanolusmus bir takim fakat yere saglam basiyor ve futbol oynuyor. Bizim takim ise kendisine olan güvenlerini yititmis takim görünümünde.Cok yazik.Yenilmek dahi bir mücadeleyi gerektirir.O nasil bir ilk yariydi.Cok yazik.Bu futbolcular profosyonel oyuncu degil,sayet olsaydi bugün sonuc böyle olmazdi.Sonrada diyorlar seyirci niye gelmiyor diye.Iste sonuclari,seyirci takimina güvenemiyor.Bu takimi bozan oyuncular var.Bunlarin basinda Erman geliyor bir varlik göstermiyor artik.Sebest vuruslari ve korner atisi icinmi Erman´a tahammül etmek zorundayiz.Adem ve Doga ise icler acisi.Riza hoca bu nasil oyuncu getirdin sen.Takimin dengelerini resmen bozdun.Doga oyuncumu sence Riza hoca yoksa sen taraftarlami dalga geciyorsun.Ugur tac atar,depar atar ya topu rakibe kaptirir yada aciklarini Erhan kapatir görmüyormusun bunlari Riza hoca?I.Dagasan Antalya´da dimdik ayakta,harikalar yaratiyor.Bizler ise bu ezik futbol karsisinda bizi resmen kahrettin Riza hoca bu iste suclu varsa sen suclusun .Takimi maca hazirliyamamissin.Yazik.Sivas´ linin güvenini sarsma.
|