Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kadro olumsuz etkilendi
Alt 21.10.2012, 13:02   #9
Ahwettt
Tecrübeli Yiğido

312 Mesajına 646 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 Ahwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Kadro olumsuz etkilendi

Yıllardır Sivasspor maçlarına giderimm ve hiç mecbureyetim olmadıkça Sivassporun hiç bir maçınıda kaçırmam ben 2 taraftar gurubunu anlyamdım. Birisi Trabzon taraftar gurubu biriside çok bilmş Sivasspor taraftar gurubu eğer şurda eleştiri yapnaların yarsı maça gelse o türbünün tıklım tıklım dolması lazım. Hiç bir futbol takımı her hafta üst üste iyi oynayacak diye bir kural yok. Beşiktaşın kadrosu bizden çokmu kötü 3 haftadır üst üste yeniliyor. Fener bahçenin kadrosu bizden kötümü 3 haftadır berber kalıyor. Fatih şimdiye kadar hiç sağ tarafta oynmadımı doğa ile adem aynı mevkkinde oynmadımı erhan şimdiki oynadığı mevkiide ilk defamı oynuyor. Geçen bursa maçında harikalar yartan kamil kadroda yokmuydu.Eleştiri yaparken biraz mantıklı eleştiseniz insanalrda inanınır. Böyle eleştirmekle Sivassporumuza zarar verdğinizin farkındamasınız. Bu haftaya kadar uğur kadir bu kadaroda nasıl oynuyor diyenelr bu hafta kadirle uğurun yokluğununda acaba ne düşündüler
Ahwettt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ahwettt'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...